Gevelrenovatie: voor sterke, mooie en authentieke gevels

Een goed onderhoud en eventuele renovatie verbetert en beschermt gevels en muren, maar ook uw parkeergarage, terras, tuin of zwembad.
Het zorgt ervoor dat uw gevel langdurig sterk en mooi blijft. Bovendien brengt het de gevel terug in oude, authentieke staat. Ook gevelreiniging verbetert de conditie van uw gevel.


Voegen uithakken en vervangen

Wanneer het voegwerk in slechte staat is raakt de gevel in verval en gaat de isolerende werking snel achteruit. Door het uithakken verwijderen we het bestaande voegwerk.
Vervolgens brengen we nieuwe voegen aan conform uw wensen betreffende kleur en materiaal. Vooraf zetten we een proefstuk zodat u kunt zien hoe het gaat worden. Naast het herstellen van de voegen kunnen ook scheuren worden hersteld.


Scheuren repareren

Scheurvorming maakt de gevel instabiel. Door wapening van scheuren wordt dat opgelost. IJzerdraad verankert en verstevigt de zwakke plekken waarna de scheuren worden dichtgemetseld en voegen worden opgevuld. Nieuw metselwerk en voegen maken uw gevel weer als nieuw.


Impregneren gevel

Het impregneren (of hydrofoberen) van gevel of buitenmuur beschermt tegen weersinvloeden, vuilaanslag en schimmelvorming. Vuil hecht zich niet aan de wanden. Vocht van buitenaf kan niet doordringen terwijl vocht van binnenuit wel weg kan. De gevel blijft droog, schoon en schimmelvrij.


Torenhoogwerker

Met een speciale hoogwerker kunnen we renovatie van gevels ook op grote hoogte en lastig te bereiken plekken, uitvoeren. In het voorjaar van 2015 hebben we een torenhoogwerker aangeschaft die over daken heen kan reiken. De mast van de hoogwerker kan 24 meter recht omhoog of 14 meter omhoog en 10 meter opzij. Deze hoogwerkservice maakt ook gevelreiniging van hoge gebouwen en flats mogelijk. Grent Gevelrenovatie is de enige in Noord-Holland die een dergelijke torenhoogwerker in bezit heeft.

Een vraag stellen
Offerte aanvragen